back arrow tilbake til hjemmeside
jul 04
Handlenett: et alternativ til plastposen

Det var en gang i fjor at vi endelig satte i gang prosessen med å designe og utvikle våre egne handlenett. Det er en trend vi heier på og som vi tror og håper at aldri forsvinner, rett og slett fordi det er et skikkelig klimavennlig, økonomisk gunstig og estetisk kult produkt. Men, det finnes jo litt ymse – som det tross alt gjør av alt. Som storforbrukere og tilhengere av kule handlenett, fant vi etter hvert ut at vi ville lage vårt eget: Slitesterkt, skikkelig kvalitet, tjukke stropper, god plass. Litt den “førsteklasses produkter og kvalitet foran pris”-tankegangen vi bruker når vi lager burgere, bare at vi nå skulle lage handlenett.

Og gjett om det ble bra!

Tøyposen har blitt en fast følgesvenn for de fleste ansatte i Døgnvill: som alternativ til plastpose på butikken, som treningsbag, som skolesekk (den rommer selvfølgelig Macbooken) og som hverdagsveske for alle kjønn. Og det er klart at vi også vil at dere, gjestene våre, skal få bære rundt på det vi personlig tenker at er Norges feteste handlenett – selv om vi selvsagt har en noe partisk mening om akkurat det.

Handlenettet koster 99 kroner og fås kjøpt i alle restaurantene våre. Perfekt som gave til deg selv eller en som er glad i burger og fries! 

– Burger Boy

YOU MIGHT ALSO LIKE
feb 03
Valentines Week Deal!
Fra 11.02 til 17.02 har vi en egen Valentines Day-burger på menyen. Det blir kjærlighet ved første blikk, for gjett hva den er toppet med: Pastrami!
LES MER
nov 12
Julegaveinnsamling 2019
Fra 24. november til 16. desember har vi julegaveinnsamling i restaurantene våre. Gir du en gave, får du en milkshake.
LES MER
okt 18
Har du booket årets julebord?
Ute etter tradisjonell julemat, knallgod stemning, en lun atmosfære og masse deilig julestemning? Ja, da booker du årets julebord hos oss!
LES MER
sep 17
10 ting å gjøre i Trondheim
Rusleturer på Ladestien, leie av bysykkel, en tur på Vitensenteret eller shopping i Midtbyen. Vi har samlet våre topp 10 ting å gjøre i Trondheim!
LES MER