back arrow tilbake til hjemmeside
okt 18
Har du booket årets julebord?

Fra 19. november er restauranten fullt utstyrt med alt vi trenger ut året: julemusikk, juleburger, juletre, juleøl.. Ja, alt du kan sette “jul” foran. Jul er vår absolutte favoritthøytid, og vi tar den like alvorlig som enhver juleentusiast både bør og skal. Derfor har vi også mekket en fullverdig julebordsmeny til deg og dine, som gjør det ekstra enkelt å booke årets julebord.

Menyen er halvveis ego og halvveis sharing (for let’s face it, det er ingenting som heter å dele når det kommer til burger og dessert). Tilbehøret deles imidlertid av alle på bordet, og vi lager mer enn nok av følgende: Fries, søtpotetfries, løkringer og chili cheese fries. BBQ-saus, aioli og chili cheese-dip ved siden av.

Irenes julegløgg: Et glass hjemmelaget gløgg med rosiner og nøtter.

Juleburger: Storfeburger med Taleggio, karamelliserte hasselnøtter, strimlet bacon, spinat, gressløk og en saus av honning, chili og dijon-sennep. Toppet med blåbær-gravy.

Dessert: Velg mellom brownie med vaniljeis, ostekake med rørte bringebær, vegansk sjokoladepudding, milkshake eller to kuler super premium fløteis.

Prisen er 379 kroner per pers.

I år som i fjor og alle år før er det førstemann til mølla som gjelder, så husk å være tidlig nok ute med å booke bord til årets festligste lag. Vi har altså hverken pinnekjøtt eller hvit duk eller dresskode, men hvis du er ute etter et julebord med utradisjonell julemat, knallgod stemning, en lun atmosfære og masse deilig julestemning – ja, da sees vi!

Happy festivus, burger lovers!

YOU MIGHT ALSO LIKE
feb 03
Valentines Week Deal!
Fra 11.02 til 17.02 har vi en egen Valentines Day-burger på menyen. Det blir kjærlighet ved første blikk, for gjett hva den er toppet med: Pastrami!
LES MER
nov 12
Julegaveinnsamling 2019
Fra 24. november til 16. desember har vi julegaveinnsamling i restaurantene våre. Gir du en gave, får du en milkshake.
LES MER
sep 17
10 ting å gjøre i Trondheim
Rusleturer på Ladestien, leie av bysykkel, en tur på Vitensenteret eller shopping i Midtbyen. Vi har samlet våre topp 10 ting å gjøre i Trondheim!
LES MER
aug 21
Nyhet: Spicy popcorn milkshake
Vi har lansert årets desidert deiligste nyhet: Spicy popcorn milkshake!
LES MER