back arrow tilbake til hjemmeside
nov 12
Julegaveinnsamling 2019

Gi en gave, få en milkshake.

I fjor startet vi med det vi håper at vi etter hvert kan kalle en årlig tradisjon. Fra 24. november til 16. desember kan du legge julegaver under juletrærne i restaurantene våre, og så leverer vi dem til den valgte organisasjonen før jul. Som takk for gaven, får du en kupong på en milkshake hos oss. Og attpåtil og viktigst av alt er selvfølgelig viten om at du har gledet noen som trenger det til jul.

Julegaveinnsamling til barn, ungdom og voksne som trenger en hjelpende hånd.

Døgnvill Tjuvholmen, Bjørvika og Vulkan i Oslo samler inn julegaver til Fattighuset. De får alltid inn flest gaver til småbarn, så det er størst behov for julegaver til ungdom og voksne. Men som Fattighuset selv sier: “Vi er selvfølgelig takknemlige for alle gaver vi får inn”.

Døgnvill Trondheim samler inn julegaver til Hjelp mæ å hjelpe i Trøndelag. Her er det behov for gaver til alle familiens medlemmer; mamma, pappa, tenåringen og småbarna. Gaveønsker fra mor og far er hygieneartikler, brettspill, gavekort, superundertøy, sminke, turutstyr og småelektronikk. Gaveønsker fra tenåringen er sminke, hudpleie, gavekort, skjerf, lue, votter, elektronikk og klær. Og de minste fra 0-10 år ønsker seg perler, perlebrett, tegnesaker, lego, aktivitetsbøker og klær.

Døgnvill Stavanger samler inn julegaver til Kirkens Bymisjon i Stavanger. De ønsker seg julegaver til voksne, primært menn, men gjerne unisex. De trenger hygieneartikler, gavekort på opplevelser, ullstrømper, skjerf og eventuelt andre varme, strikkede plagg.

På vegne av oss, organisasjonene og alle mottakerne av julegavene: Tusen hjertelig takk for hjelpen – og god jul!

YOU MIGHT ALSO LIKE
feb 03
Valentines Week Deal!
Fra 11.02 til 17.02 har vi en egen Valentines Day-burger på menyen. Det blir kjærlighet ved første blikk, for gjett hva den er toppet med: Pastrami!
LES MER
okt 18
Har du booket årets julebord?
Ute etter tradisjonell julemat, knallgod stemning, en lun atmosfære og masse deilig julestemning? Ja, da booker du årets julebord hos oss!
LES MER
sep 17
10 ting å gjøre i Trondheim
Rusleturer på Ladestien, leie av bysykkel, en tur på Vitensenteret eller shopping i Midtbyen. Vi har samlet våre topp 10 ting å gjøre i Trondheim!
LES MER
aug 21
Nyhet: Spicy popcorn milkshake
Vi har lansert årets desidert deiligste nyhet: Spicy popcorn milkshake!
LES MER