Det var før Gladmatfestivalen i Stavanger i år at vi ville komme opp med en splitter ny milkshake, som var matfestivalen verdig. Vi testet og feilet et titalls ganger, men da vi til sist prøvde å kombinere vaniljeis med sriracha-glasert popcorn (som vi selger som barsnacks på en bar tilknyttet Døgnvill i Oslo), var vi solgt.
Milkshaken ble en braksuksess under Gladmatfestivalen. Faktisk såpass populær at de aller mest dedikerte gjestene tok seg tid til å fortelle at denne burde vi tilby på vår vanlige hovedmeny. Og selvsagt: Your wish is our command!
Dette popcornet er knallgodt i seg selv og stammer som nevnt fra en oppskrift på barsnacks. Vi popper popcorn, marinerer det i en spicy og deilig klissete sriracha-saus, og deretter steker vi alt i ovn for å få dem skikkelig crispy. Til vaniljemilkshaken tilsetter vi masse pulverisert popcorn, og så toppes hele sulamitten med popcorn-topping.
Det er ingen hemmelighet at vi anser milkshakes for å være en obligatorisk del av et Døgnvill-besøk. Faktisk tar vi disse like seriøst som burgerne våre. Så, neste gang du er innom: Prøv en ‘spicy popcorn milkshake’, da vel! Den står ikke på menyen enda, så du må spørre servitøren din.