back arrow tilbake til hjemmeside
aug 21
Nyhet: Spicy popcorn milkshake

Det var før Gladmatfestivalen i Stavanger i år at vi ville komme opp med en splitter ny milkshake, som var matfestivalen verdig. Vi testet og feilet et titalls ganger, men da vi til sist prøvde å kombinere vaniljeis med sriracha-glasert popcorn (som vi selger som barsnacks på en bar tilknyttet Døgnvill i Oslo), var vi solgt.

Milkshaken ble en braksuksess under Gladmatfestivalen. Faktisk såpass populær at de aller mest dedikerte gjestene tok seg tid til å fortelle at denne burde vi tilby på vår vanlige hovedmeny. Og selvsagt: Your wish is our command!

Dette popcornet er knallgodt i seg selv og stammer som nevnt fra en oppskrift på barsnacks. Vi popper popcorn, marinerer det i en spicy og deilig klissete sriracha-saus, og deretter steker vi alt i ovn for å få dem skikkelig crispy. Til vaniljemilkshaken tilsetter vi masse pulverisert popcorn, og så toppes hele sulamitten med popcorn-topping.

Det er ingen hemmelighet at vi anser milkshakes for å være en obligatorisk del av et Døgnvill-besøk. Faktisk tar vi disse like seriøst som burgerne våre. Så, neste gang du er innom: Prøv en ‘spicy popcorn milkshake’, da vel! Den står ikke på menyen enda, så du må spørre servitøren din.

YOU MIGHT ALSO LIKE
sep 17
10 ting å gjøre i Trondheim
Rusleturer på Ladestien, leie av bysykkel, en tur på Vitensenteret eller shopping i Midtbyen. Vi har samlet våre topp 10 ting å gjøre i Trondheim!
LES MER
jul 04
Handlenett: et alternativ til plastposen
En klimavennlig, økonomisk gunstig og estetisk kul trend. Det er klart at vi heier på handlenett - og nå kan du kjøpe våre!
LES MER
jun 17
Oslo Pride 2019⎪Døgnvill
I anledning Oslo Pride 2019 står en splitter ny og fargerik burger på menyen denne uka. Og i tillegg: Fjorårets braksuksess av en milkshake.
LES MER