back arrow tilbake til hjemmeside
aug 21
Nyhet: Spicy popcorn milkshake

Det var før Gladmatfestivalen i Stavanger i år at vi ville komme opp med en splitter ny milkshake, som var matfestivalen verdig. Vi testet og feilet et titalls ganger, men da vi til sist prøvde å kombinere vaniljeis med sriracha-glasert popcorn (som vi selger som barsnacks på en bar tilknyttet Døgnvill i Oslo), var vi solgt.

Milkshaken ble en braksuksess under Gladmatfestivalen. Faktisk såpass populær at de aller mest dedikerte gjestene tok seg tid til å fortelle at denne burde vi tilby på vår vanlige hovedmeny. Og selvsagt: Your wish is our command!

Dette popcornet er knallgodt i seg selv og stammer som nevnt fra en oppskrift på barsnacks. Vi popper popcorn, marinerer det i en spicy og deilig klissete sriracha-saus, og deretter steker vi alt i ovn for å få dem skikkelig crispy. Til vaniljemilkshaken tilsetter vi masse pulverisert popcorn, og så toppes hele sulamitten med popcorn-topping.

Det er ingen hemmelighet at vi anser milkshakes for å være en obligatorisk del av et Døgnvill-besøk. Faktisk tar vi disse like seriøst som burgerne våre. Så, neste gang du er innom: Prøv en ‘spicy popcorn milkshake’, da vel! Den står ikke på menyen enda, så du må spørre servitøren din.

YOU MIGHT ALSO LIKE
feb 03
Valentines Week Deal!
Fra 11.02 til 17.02 har vi en egen Valentines Day-burger på menyen. Det blir kjærlighet ved første blikk, for gjett hva den er toppet med: Pastrami!
LES MER
nov 12
Julegaveinnsamling 2019
Fra 24. november til 16. desember har vi julegaveinnsamling i restaurantene våre. Gir du en gave, får du en milkshake.
LES MER
okt 18
Har du booket årets julebord?
Ute etter tradisjonell julemat, knallgod stemning, en lun atmosfære og masse deilig julestemning? Ja, da booker du årets julebord hos oss!
LES MER
sep 17
10 ting å gjøre i Trondheim
Rusleturer på Ladestien, leie av bysykkel, en tur på Vitensenteret eller shopping i Midtbyen. Vi har samlet våre topp 10 ting å gjøre i Trondheim!
LES MER