back arrow tilbake til hjemmeside
jun 17
Oslo Pride 2019⎪Døgnvill

Norges største feiring av skeiv kjærlighet og mangfold har meldt sin ankomst i Oslo – og vi elsker det! I ti dager er hele hovedstaden fargelagt, og lørdag 22. juni går over 40.000 mennesker i landets herligste parade. Værvarselet viser opphold, byens befolkning er i festivalmodus og alle har lov til å være akkurat den de er. La oss feire sammen!

Det var viktig for oss å lage en burger som var festivalen verdig, og det har vi klart. Ukens burger serveres fra tirsdag 18.06 og ut mandag 24.06, og heter “Alt er LOVE”. Skikkelig fargerik, full av digge smaker – og viktigst av alt: Laget med kjærlighet.

“Alt er LOVE” er en chiliglasert storfeburger som er toppet med salt potetgull, fetasmuler med urter, en majones med stekt rødløk, ruccola og ketchup. Vi digger de originale smakene sammen, og synes burgeren smakte ekstra godt med Chili Cheese Fries som tilbehør.

Hos Døgnvill Vulkan og Døgnvill Bjørvika har vi også satt opp fjorårets braksuksess på menyen: Freaky Prideshake. En jordbærmilkshake av typen ‘fryd for øyet’, toppet med alt fra lovehearts og sukkerspinn til kakestrøssel og krem:

Den er like god som den ser ut som, og like morsom for voksne som for barn. Gjør seg godt på Instagram også, men da må du huske å tagge oss, så vi kan gi deg et hjerte.

Bord kan bookes på hjemmesiden vår, men vi tar selvsagt også imot drop in-gjester. Dersom det skulle bli litt ventetid, er det jo hyggelig å vente i baren med en Freaky Prideshake i mellomtiden. Hjertelig velkommen – og happy pride!

– Burger Boy

YOU MIGHT ALSO LIKE
sep 17
10 ting å gjøre i Trondheim
Rusleturer på Ladestien, leie av bysykkel, en tur på Vitensenteret eller shopping i Midtbyen. Vi har samlet våre topp 10 ting å gjøre i Trondheim!
LES MER
aug 21
Nyhet: Spicy popcorn milkshake
Vi har lansert årets desidert deiligste nyhet: Spicy popcorn milkshake!
LES MER
jul 04
Handlenett: et alternativ til plastposen
En klimavennlig, økonomisk gunstig og estetisk kul trend. Det er klart at vi heier på handlenett - og nå kan du kjøpe våre!
LES MER