COVID-19

Hei og velkommen til oss på Døgnvill! 
 
Vi jobber hardt for å sørge for at det skal være helt trygt å spise hos oss. Noe er annerledes, men vi gjør det vi kan for å sørge for et hyggelig besøk i Døgnvill-stil med trivelig service og god mat.
 
Vi har tatt utgangspunkt i de tre bærende områdene for smittevern som Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet anbefaler:
 
1. God hygiene
2. Redusert kontakthyppighet mellom personer
3. Syke personer skal være i isolasjon/karantene
 
Her er en liste over de forskjellige tiltakene vi gjør på alle stedene – det kan forekomme lokale avvik:
 
I restauranten
 
Hånddesinfisering er plassert ved inngangsdør, toalett og servicestasjoner. I tillegg har vi fjernet alt av pynt og øvrige gjenstander på bordet med unntak av oljelamper. Ketchup, sennep, salt og pepper blir tilbudt ved forespørsel, og disse rengjør vi etter hvert bruk.
 
Menyene våre trykkes på papir og kastes etter bruk. Toalettene rengjøres to ganger i timen, og alle kontaktpunkt som dørhåndtak, rekkverk, inngangsdør o.l. desinfiseres to ganger i timen. 
 
Det henger plakater ved døren, baren og toalettene om smittevernsregler.
 
Vi oppfordrer alle til å holde 1 meters avstand til hverandre om de ikke er fra samme husstand.
 
 
Mottak i døren
 
Vi oppfordrer all til å registrere seg med navn og telefonnummer for smittesporing (alle data blir slettet etter 7 dager og vi følger datatilsynets krav om behandling av personopplysninger).
 
Alle gjester venter i døren for å bli vist til bordet, og dersom flere grupper venter, må disse ha minst en meter avstand fra hverandre. Vi har hengt opp et skilt som sier at vi kun ønsker én gruppe gjennom døren av gangen.
 
Alle gjester blir oppfordrer til å desinfisere og/eller vaske hendene sine før de blir satt til bordet, og vi oppfordrer samtidig alle gjester om å ikke ta på unødvendige gjenstander. 
 
Gjester som viser tegn på sykdom bes ta hensyn og ikke besøke oss før de har vært symptomfrie i minst 48 timer.
 
Bestilling
 
Vannflasker og bestikk settes på bordet etter gjestene har satt seg og rengjøres etterpå. Vi tar kun bordbestilling og tilbyr også betaling via app. 
 
Servering
 
Vi strekker oss ikke over bordet for å rydde eller servere. Alle gjester blir oppfordret til å sette det de ønsker ryddet vekk på kanten av bordet, så tar vi det med oss når vi går forbi. Bestillinger kan tas imot via appen vår for de som ønsker er kontaktløse alternativ.
 
Etter måltidet
 
Vi kaster menyer og desinfiserer bordplater, stearinlysholdere, bord og stoler. Bestikkholdere tømmes for innhold og desinfiseres deretter, mens vannflasker tømmes og vaskes.
 
Ansatte
 
Alle våre ansatte blir opplært i smittevern. Vi har utviklet en egen risikovurdering som er tilgjengelig for alle ansatte. Har noen hos oss tegn på sykdom kommer de ikke på jobb. 
 
Tusen takk for all hjelp og forståelse, og velkommen skal dere være! Hold god avstand og ta vare på hverandre!