COVID-19

Hei og velkommen tilbake til oss på Døgnvill! 
 
Vi har jobbet hardt for å sørge for at det skal være helt trygt å spise hos oss. Mye er annerledes, men vi gjør likevel det vi kan for å sørge for et hyggelig besøk i Døgnvill-stil med trivelig service og god mat.
 
Vi har tatt utgangspunkt i de tre bærende områdene for smittevern som Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet anbefaler:
 
1. God hygiene
2. Redusert kontakthyppighet mellom personer
3. Syke personer skal være i isolasjon/karantene
 
Her er en liste over de forskjellige tiltakene vi har gjort:
 
I restauranten
 
Maksimum antall per bord: 5 stk. Dette gjelder ikke for folk i samme husstand. Book bord på forhånd, så ordner vi dette.
 
Vi godtar maks 2 bookinger hvert kvarter for å forhindre kø i restauranten. Hånddesinfisering er plassert ved inngangsdør, toalett og servicestasjoner. I tillegg har vi fjernet alt av pynt og øvrige gjenstander på bordet med unntak av oljelamper. Ketchup, sennep, salt og pepper blir tilbudt ved forespørsel, og disse rengjør vi etter hvert bruk.
 
Alle menyene trykkes på papir og kastes etter bruk. Toalettene rengjøres to ganger i timen, og alle kontaktpunkt som dørhåndtak, rekkverk, inngangsdør o.l. desinfiseres to ganger i timen. 
 
Det henger plakater ved døren, baren og toalettene om smittevernsregler.
 
Mottak i døren
 
Alle gjester venter i døren for å bli vist til bordet, og dersom flere grupper venter, må disse ha minst to meter avstand fra hverandre. Vi har hengt opp et skilt som sier at vi kun ønsker én gruppe gjennom døren av gangen.
 
Alle gjester blir oppfordrer til å desinfisere hendene sine før de blir satt til bordet, og vi oppfordrer samtidig alle gjester om å ikke ta på unødvendige gjenstander. 
 
Gjester som viser tegn på sykdom bes ta hensyn og ikke besøke oss før de har vært symptomfrie i minst 48 timer.
 
Bestilling
 
Vannflasker og bestikk settes på bordet etter gjestene har satt seg og rengjøres etterpå. Vi tar kun bordbestilling og tilbyr da kontaktløs bestilling og betaling via app. Restauranten er utstyrt med gummihansker til gjester som måtte ønske det.
 
Servering
 
Der det er mulig plasserer vi maten på nabobordet. Vi strekker oss ikke over bordet for å rydde eller servere. Alle gjester blir oppfordret til å sette det de ønsker ryddet vekk på kanten av bordet, så tar vi det med oss når vi går forbi. Bestillinger tas imot via appen vår eller direkte via servitør.
 
Etter måltidet
 
Vi kaster menyer og desinfiserer bordplater, stearinlysholdere, bord og stoler. Bestillholdere tømmes for innhold og desinfiseres deretter, mens vannflasker tømmes og vaskes.
 
Ansatte
 
Alle våre ansatte blir opplært i smittevern. Vi har utviklet en egen risikovurdering som henger tilgjengelig for alle ansatte. Har vi ansatte som viser tegn på sykdom, får de ikke komme på jobb. 
 
Tusen takk for all hjelp og forståelse, og velkommen skal dere være! Hold god avstand og ta vare på hverandre!