ARRANGEMENTER @ DØGNVILL

QUIZ

Hver tirsdag fra kl. 21:00 har vi quiz i alle restaurantene, med unntak av Stavanger. Vi kjører to runder allmennquiz og én runde musikkquiz, hvor sistnevnte går ut på å gjette låter og artister. Hvem sier vel nei takk til litt ujålete hjernetrim på en tirsdag? Perfekt kveldssyssel for vennegjengen, studentkollektivet eller et knippe kule kollegaer på arbeidsplassen.

Vi kårer en vinner hver tirsdag, samt en ligavinner hver femte uke. Premien er et gavekort på Døgnvill Burger, for den som måtte være usikker. Og forresten: Maks fem personer per lag!

BRYGG & HYGG

Brygg & Hygg er det perfekte arrangementet for alle øl- og matinteresserte! Vi har gått sammen med en rekke ulike bryggerier og inviterer, én gang i måneden, til en smaksrik og lærerik helaften hos Døgnvill Burger Stavanger. Bryggeriene som kommer på besøk forteller om seg selv, produktene sine og filosofien sin, mens det serveres en rekke ulike øl og sliders. Hensikten med kvelden er å lære mer om ulike typer øl og hvordan disse kan kombineres med god mat.

Døgnvill står for menyen; sliders med saftig storfekjøtt fra A. Idsøe i Stavanger og spennende toppinger. Bryggeriene stiller med et håndplukket utvalg av sitt eget favorittøl. Sammen smaker vi oss fram til de beste kombinasjonene! Ta med deg vennegjengen, kollegaene eller kjæresten, og bestill billettene dine HER.

SØNSDAGSBRUNSJ

Søndag kan bety så mangt; en litt seig dag etter en litt for fuktig gårsdag, eller en dag som går akkurat litt for sakte, fylt med barnelatter og babygråt. Neida, vi bare tuller. Søndagsbrunsjen piffer opp enhver søndag uansett; vi tilbyr en burger av 180 gram storfe med most avokado, tørrsaltet bacon, bbq-dressing med grillet grønn chili og salat, samt en egen drikkemeny som er spesielt tilpasset nettopp søndager.

Søndagsbrunsjen varer hele dagen, men det er ikke mulig å booke bord før kl. 17:00.

AFTERWORK

Ingenting roper helg mer enn å feire at nok en arbeidsuke er overstått. Hver fredag fra kl. 16:00-19:00 er du og kollegaene dine hjertelig velkomne til afterwork hos oss. Ring inn helgen med god mat og drikke til en hyggelig pris, i en restaurant som er fylt opp med mennesker som er akkurat like glad i helg som du.

Det er fullt mulig å kose seg i baren i påvente av et bord dersom det er fullt, men vi anbefaler å reservere bord på forhånd.

UKENS BURGER

Hver tirsdag kommer en ny ”ukens burger” på menyen; ukens burger rullerer i hovedsak på 20 favorittburgere, men brukes innimellom også til å introdusere nye varianter samt til å ta frem gamle klassikere som ikke lenger finnes på menyen. Følg med på Facebook eller møt opp i restauranten for å se hvilken burger vi disker opp med akkurat nå!

ARRANGEMENT

Er det duket for julebord med jobben? Skal du feire bursdag? Eller vil du bare hedre din kjære mor eller far? Uansett hva det måtte være; kontakt oss gjerne, så fikser vi resten!